История и кратко резюме


Global Optics Bulgaria или GOBUL е ВАШИЯТ КОМУНИКАЦИОНЕН ПАРТНЬОР

Предмет на дейност: Предоставяне на интернет услуги, свързани с обмен и трансфер на информация, разработка и търговия със Софтуер и Хардуер, рекламна дейност, външна и вътрешна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна дейност, спедиторска дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Кои сме ние? Ние сме Интернет доставчик, който предоставя услуги с високо качество и надеждност на конкурентни цени, за да посрещнем високите изисквания на нашите клиенти. Висококвалифицираните ни служители могат да отговорят на всички мрежови и интернет изисквания.

Ние сме и сервиз за компютри, който предлага компютърна поддръжка, качествен и надежден ремонт на компютър, лаптоп, периферия, както и диагностика, коректно отношение към клиента, експресно решение на софтуерни проблеми от различно естество, както и безплатни и безпристрастни консултации! Заради това, че сме гъвкави в сервизното обслужване и подхождаме индивидуално към всеки клиент, ние ще намерим бързо най-рентабилното решение на проблемите Ви.

Ние сме и онлайн магазин, където нашите клиенти могат да изберат продукт за своето домакинство и офис

Цел: Нашата цел е да правим комуникациите между хората все по-лесни, все по-достъпни, все по-ефективни и все по удовлетворяващи. По този начин създаваме реални условия за преход към нова икономика и информационно общество в България.

Публикуване на коментар